Om Lymfprodukten


Jag som driver LYMFPRODUKTEN heter Elin Therese Delin och jag arbetar med mångårig erfarenhet som lymfmassör och massageterapeut. I mitt företag PRISMA hälsoutvecklings mottagning möter jag dagligen personer med lymfproblematik och jag kände ganska omgående att jag ville göra något mer för att kunna hjälpa fler. Då föddes idén om Lymfprodukten. Anledningen till mitt stora engagemang kring lymfhälsa kommer både från min privata erfarenhet samt från mitt yrke där jag sett vad lymfproblematik kan göra med människor. Mitt engagemang uppstod när jag utbildade mig till lymfmassör och förstod att jag själv led av lymfproblematik och inte övervikt.

Med två stycken kejsarsnitt och ytterligare ett ingrepp i buken, sköldskörtelproblematik och ännu mer hormonell obalans så skapade detta en riktig oreda i min kropp och framför allt i mitt lymfsystem.  Jag hade ingen aning förrän jag utbildade mig till lymfmassör och fick klarhet i hur otroligt viktigt ett fungerande lymfsystem är för vår hälsa. Jag fick också förståelse för hur mycket vi själva faktisk kan hjälpa vårt lymfsystem bara vi blir medvetna om att det är just det som skapar oreda i vår kropp. Genom ny kunskap och erfarenhet började jag "egenvårda" mitt lymfsystem och lyckades tappa 13 kilo (!) 

Jag driver idag också ett instagram-konto @prismahalsoutveckling - där mycket fokus ligger på att sprida kunskap om lymfsystemet och vad du kan göra för att "egenvårda" och få igång och stötta ditt lymfsystem. Genom att sprida kunskap, öka medvetenheten, få människor att ta hand om sig själva och  "egenvårda" och hitta rätt hjälpprodukter så vill jag hoppas och tro att vi kan förbättra den lymfatiska folkhälsan! Tänker du ge det ett försök?

/Elin - din lymfguide och lymfinspiratör